top of page

Din skräddarsydda karriär hos oss

Finity People ger dig möjligheten att arbeta mellan verksamheten och tekniken, i en flexibel miljö tillsammans med kompetenta kollegor med olika lång erfarenhet. 

 

Vi låter dig skräddarsy och påverka det mesta - din lön, hur mycket semester du vill ha, heltid eller deltid, kompetensutveckling m.m. Vi bryr oss om dig och din karriär och tillåter individuell frihet, samtidigt som vi är din trygga arbetsgivare som håller dig om ryggen.

En attraktiv arbetsgivare

Din utveckling är central för oss. Det kommer du märka i såväl uppdragsmatchning som kompetensutveckling. Vi erbjuder en attraktiv lönemodell och konkurrenskraftiga förmåner. Vi tror att flexibilitet och frihet skapar både välbefinnande och produktivitet. Med lång erfarenhet inom Analytics tar vi oss an roller såsom projektledare, kravanalytiker, BI-utvecklare m.fl. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där skratt är en del av vardagen, precis som dåliga skämt och torr humor. Här finns utrymme för dig att växa i konsultrollen. Låter det intressant? 

Välkommen hem.

Kompetenta kollegor

Att våra konsulter är en härlig mix av individer råder det ingen tvekan om! Vi har alla olika bakgrund och erfarenhet, vilket gör att vi kan komplettera och stötta varandra. Kompetensutveckling är något vi tycker är viktigt, precis som den egna utvecklingen som du själv styr i den riktning du vill. Hos oss jobbar konsulter där vi alla delar intresset för data, som vill ha en härlig kultur med högt i tak och spännande uppdrag.

Vi växer och utvecklas tillsammans.

Vad tycker vi som jobbar här?

Elias, BI-utvecklare

Finity People since 2022

Jobbar du på Finity blir du en del av en gemenskap du sällan hittar på andra ställen. 

Vårt ledarskap ser verkligen till att alla har det bra och i ryggen har du kompetenta kollegor som med glädje delar med sig av sina erfarenheter.

Det absolut bästa är att vi har riktigt kul tillsammans, på kontoret såväl som utanför.

Adam, Data Engineer

Finity People since 2022

Den fantastiska gemenskapen och ambitionen hos både medarbetare och chefer gör det till en rolig och spännande plats att arbeta på. Du får inte bara nya vänner, du kan alltid hitta någon att diskutera problem och funderingar med - vilket gör att du utvecklas som både person och utvecklare! 

Utanför arbetslivet så har vi också magiskt roligt med både AW, middagar och konferenser! 

Cattis, Kravanalytiker

Finity People since 2016

Vill man jobba som konsult så är Finity People det bästa stället att vara på. Även om man inte arbetar dagligen med Finity-kollegorna så blir man snabbt en i gänget. Vi trivs ihop och har kul tillsammans.

Tror du på oss?

Är du personen som drivs av data och som vill göra skillnad för kunden? Vill du ha en flexibel arbetsplats med kompetenta kollegor som stöttar dig och din utveckling?

Vi tror på dig.

bottom of page