top of page

Vår historia

Bolaget grundades 2015 av erfarna individer som verkat på den svenska BI-marknaden sedan 1998 - både som konsulter och som ledare. Tillsammans vill vi göra våra kunder mer datadrivna och hjälpa dem att enklare kunna fatta beslut utifrån sin data.

En attraktiv arbetsgivare

Din utveckling är central för oss. Det kommer du märka i såväl uppdragsmatchning som kompetensutveckling Vi erbjuder en attraktiv lönemodell och konkurrenskraftiga förmåner. Vi tror att flexibilitet och frihet skapar både välbefinnande och produktivitet. Med lång erfarenhet inom Analytics tar vi oss an roller såsom projektledare, kravanalytiker, BI-utvecklare m.fl. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där skratt är en del av vardagen, precis som dåliga skämt och torr humor. Här finns utrymme för dig att växa i konsultrollen. Låter det intressant? 

Välkommen hem.

Resurs 4_2x.png
Parallel Lines

Kompetenta kollegor

Att våra konsulter är en härlig mix av individer råder det ingen tvekan om! Vi har alla olika bakgrund och erfarenhet, vilket gör att vi kan komplettera och stötta varandra. Kompetensutveckling är något vi tycker är viktigt, precis som den egna utvecklingen som du själv styr i den riktning du vill. Hos oss jobbar konsulter där vi alla delar intresset för data, som vill ha en härlig kultur med högt i tak och spännande uppdrag. Vi växer och utvecklas tillsammans.

Roller

Vi är en helhetsleverantör när det kommer till Analytics-området, vilket många gånger innebär skräddarsydda roller för att möta kundens behov. Vi är lyhörda och bryr oss om våra kunder och konsulter. Vi ser därför alltid till att uppdragsmatchningen känns bra från båda sidor. Vi gör allt vi kan för att du som konsult ska få ett kul och utmanade uppdrag, där du kan utvecklas och växa i konsultrollen.

Några områden som vi idag är verksamma på:

  • Förstudie / Processkartläggning / Verksamhetsanalys

  • Projektledning / Styrning / Strategi / Processutveckling

  • Kravinsamling / Kravanalys / Datakvalitet

  • Förvaltning av BI-organisation / Kontinuerlig utveckling

  • Frontend-utveckling / BI-utveckling

  • Backend-utveckling / Datalager / Modellering / Databearbetning

Vårt namn

Oändligheten är ett häftigt koncept, men hopplös att jobba med. Därav namnet ändlighet – en definierad eller uppräkningsbar mängd. Och vi är just det, en begränsad upplaga konsulter som vill göra skillnad för kunden och hjälpa till att ta oändliga möjligheter till en väl definierad lösning.

Tror du på oss?

Är du personen som drivs av data och som vill göra skillnad för kunden? Vill du ha en flexibel arbetsplats med kompetenta kollegor som stöttar dig och där vi alla strävar efter att utvecklas?

bottom of page