top of page
BG_Rutor.jpg

Vi gör er datadrivna.
Med glädje.

Vi strävar efter ständig utveckling

För oss är det viktigt att både kunder och konsulter utvecklas. Vi ser därför alltid till att uppdragsmatchningen känns bra från båda sidor. Vi är en mix individer som kompletterar och stöttar varandra, oavsett om det gäller arbetsplatsen eller privatlivet. Varje konsult är övertygad om att roliga, hjälpsamma kollegor är viktiga byggstenar för att ha en trivsam arbetsplats. Misslyckas gör vi alla, men då är det alltid tryggt att ha en kompetent kollega som skrattar med dig.    

Vi växer tillsammans.

Path 14.png
Resurs 1_2x.png

Vi kan data

 Vi är experter på data och tar ett helhetsansvar inom Analytics-området för att få er verksamhet att bli mer datadriven. Målet för oss är att ni ska kunna fatta snabba beslut utifrån fakta och dra nytta av er data.

Tjänster
TopBackground_292929.png

Vad vi kan erbjuda

Finity People är en konsultfirma belägen i centrala Stockholm, som arbetar med kunder inom alla branscher vars syfte är att bli mer datadrivna. Vår expertis täcker in hela kedjan inom data och analys och vår styrka ligger i kombinationen av teknik och verksamhetsförståelse. 

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med oss som leverantör och vi tar alltid fullt ansvar för våra insatser. Oavsett var ni befinner er på resan mot en mer datadriven verksamhet så kan vi hjälpa er med alltifrån idé till implementation och kontinuerlig vidareutveckling.​ 

Förstudie

Styrning & Strategi

Kartläggning

Ledning

Var befinner ni er och vart är ni på väg? Vi hjälper er gärna med en förstudie, där vi kartlägger och konkretiserar nästa steg i processen.

Vi kan hjälpa er med strategi, processutveckling, projektledning och förvaltning. Vi kan även hjälpa till att bygga en framgångsrik BI-organisation. 

Datadriven

Krav & Analys

Utveckling

Vi genomför kravinsamling, processkartläggning och analyser - för att hjälpa till att styra er i rätt riktning. 

Våra konsulter kan hjälpa till med frontend-utveckling, vilket inkluderar BI-verktyg, rapportering och visualisering. Vi arbetar också med backend-utveckling som inkluderar databearbetning, modellering, datalager och arkitektur. 

Kravhantering

Transformering

Hör av dig!

Du vet vad de säger – inga frågor är dumma. Undrar du över något eller är nyfiken på Finity, tveka inte att höra av dig. 

Don't be a stranger.

Finity som arbetsgivare

Din utveckling är central för oss. Det kommer du märka i såväl uppdragsmatchning som kompetensutveckling Vi erbjuder en attraktiv lönemodell och konkurrenskraftiga förmåner. Vi tror att flexibilitet och frihet skapar både välbefinnande och produktivitet. Med lång erfarenhet inom Analytics tar vi oss an spännande uppdrag inom olika branscher, där varje kund är unik - precis som deras lösning. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där skratt är en del av vardagen, precis som dåliga skämt och torr humor. Här finns utrymme för dig att växa i konsultrollen. Låter det intressant? 

Välkommen hem.

Om oss

Tror du på oss?

Är du personen som drivs av data och som vill göra skillnad för kunden? Vill du ha en flexibel arbetsplats med kompetenta kollegor som stöttar dig och din utveckling?

bottom of page